Vragen?

Chat met één van onze collega's

Bellen?

0546 - 237 810

Mailen?

info@beregeningaanleggen.nl

0
0
Subtotaal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Meer dan 10 jaar ervaring uit de praktijk Persoonlijk advies Scherpe prijzen Zakelijk bestellen

Retourbeleid en herroepingsrecht

Retourbeleid en herroepingsrecht

Retourbeleid 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren per pakket formaat.

Wilt u uw artikel retourneren? Bekijk dan onze algemene leveringsinformatie voor de uitleg om het product te retourneren.

https://www.beregeningaanleggen.nl/algemene-leveringsinformatie/

Herroepingsrecht
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan de ondernemen geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beregeningaanleggen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. 

De waardering van beregeningaanleggen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.