RPE Magneetklep 1/2inch binnendraad 24VAC + FC

Oorspronkelijke prijs was: € 31,80.Huidige prijs is: € 26,95. incl. BTW

RPE Magneetklep 1/2inch binnendraad 24VAC + FC, een magneetklep welke uitermate geschikt is voor toepassingen met een zeer lage druk. Wilt u meer informatie ontvangen over magneetkleppen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij beregening aanleggen bent u aan het juiste adres voor tuinberegening.

 

EAN: 8717605029436 Artikelnummer: ND620 Categorie: Tags: , , ,
Loading...
Golf groen | Home | Beregening Aanleggen

Productomschrijving

RPE Magneetklep 1/2inch binnendraad 24VAC + FC, deze magneetklep is voorzien van een glasvezel versterkt polyamide huis, een NBR rubber membraan en een RVS kern en schroeven. De RPE magneetklep heeft een minimale voordruk nodig van 0,5 bar. De 24volt spoel heeft een bajonetsluiting en kan ook handmatig bediend worden. De magneetklep is eenvoudig te installeren in het leidingsysteem van de beregeningsinstallatie en fungeert als een afsluiter die de waterstroom naar de sproeiers regelt. Door het openen en sluiten van het magneetventiel kan met een beregeningscomputer gestuurd worden.

RPE Magneetklep 1/2inch binnendraad 24VAC + FC specificaties:
– Voordruk 0,5 bar
– Werkdruk 0,5 tot 10 bar bij 20 graden
– Voltage 24 volt
– Werkstroom 2 watt
– Stroomopname 190 mA
– Te monteren in alle posities

Bij beregening aanleggen bent u aan het juiste adres voor magneetkleppen en meer voor uw beregeningssysteem.

Magneetkleppen zijn onmisbaar in uw beregeningsinstallatie!

– Nauwkeurige regeling; magneetkleppen kunnen nauwkeurig worden geopend en gesloten met behulp van elektrische signalen, vanuit uw beregeningscomputer. Hierdoor heb je de perfecte controle over de waterstroom. Dit is van essentieel belang voor het efficiënt water geven van verschillende planten met verschillende waterbehoeften.

– Automatisering; Door magneetkleppen in uw beregeningsinstallatie te plaatsen en te verbinden met een beregeningscomputer kunt u alles geautomatiseerd laten verlopen. Hierdoor kunt u de vooraf ingestelde tijden van bewatering automatisch laten verlopen.

– Betrouwbaarheid; Magneetkleppen zijn over het algemeen betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

– Energiezuinigheid; Doordat magneetkleppen alleen stroom verbruiken wanneer ze worden ingeschakeld, zijn ze energiezuinig. Dit draagt bij aan de efficiëntie van het beregeningsysteem.

– Flexibiliteit; De magneetkleppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende beregeningsinstallaties. Van kleine tot grote tuinen en grote landbouwpercelen.

Al met al zijn magneetkleppen onmisbaar voor het optimaal kunnen laten functioneren van uw automatische beregening. De magneetkleppen worden aangestuurd vanuit de beregeningscomputer, vanuit deze computer kunt u gemakkelijk bepalen welke zones van de tuin u precies wilt bewateren.

Wat doen magneetkleppen?
Magneetkleppen zijn elektrisch gestuurde kleppen die worden gebruikt om de stroming van het water in het systeem te regelen. Een magneetklep bestaat uit een magneetspoel die een magnetisch veld creëert wanneer er elektrische stroom doorheen wordt gestuurd. Dit magnetische veld trekt een beweegbare klep aan of duwt deze weg, hierdoor wordt de klep geopend of gesloten.

Extra informatie